Yoga och livet

Stunder av mitt liv - Yoga, mat, resor och lycka

Luleå ❤️

Publicerad 2019-10-25 14:04:39 i Allmänt,


Och regn, regn, regn föll ner, ner ner
I stora, stora floder

Välkommen till Luleå! Staden där man just nu hör dropparna från regnet och får njuta av hösten ett tag till 😊 så otroligt vacker och mysig dag! 


Tog en promenad och riktigt njöt av mitt eget sällskap och låta tankarna ta över lite. Det där viktiga samtalet med dig själv som man sällan får tid till, så för mig blir det viktigt att få en stund lite då och då för mig själv. 

Men du, gissa om man nog varit lite trött? La mig före tio, klev upp strax efter 6 för att säga godmorgon till Adrian innan han åkte iväg och gick upp för att sova en liten stund till och vaknade elva!!!! Oh herregud det var länge sen det hände, typ 11 timmars sömn 🙈 behövde nog det! 


Lugnt och skönt på stan, tog mig en promenad dit. Fast man vill vara själv en stund så blir jag lätt rastlös 😊 


Det har blivit av en lite tradition när jag är själv i Luleå att gå in på Börje Olssons fik, ett väldigt lugnt och mysigt ställe, tycker om när jag kan sitta där och kolla på lite folk som är i rörelse, läsa en tidning och bara vara. Och var inte bara jag som satt själv, var några till, kul! 


Och så blev det en tur till akademibokhandeln! Min stora last här i livet, böcker! Hur grön jag än må vara så kommer jag aldrig sluta köpa böcker, det ger mig så otroligt stort värde. Försöker däremot så gott det går att låna från bibblo, så lite grön blir jag ju ändå 😉 men det är också en del av att leva minimalistiskt att tabort det som inte ger mervärde och ha kvar det som gör, och det här är en exakt sån sak som ger mig mervärde 😍 blev även två böcker i julklapp till barnen, varje år får dom en varsin bok, en väldigt bra gåva att ge till sitt barn otroligt bra för språkutvecklingen och hur härligt är det inte att få försvinna in i en helt annan värld för en liten stund? 
Men nu snart slutar Carola, och jag tok längtar efter henne nu! Vi har väntat och väntat och nu är äntligen fredag här och vi får kvalitetstid med varandra, middag och show! 😍


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela