Yoga och livet

Stunder av mitt liv - Yoga, mat, resor och lycka

Godmorgon!

Publicerad 2019-05-29 05:16:06 i Allmänt,

Ligger och drar mig i sängen, varit vaken sen 4, börjar nog bli gammal 😅 men de var verkligen upp och ner igår! Var så trött! Somnade på vilan, en timme senare gickck jag på rast och somnade igen, hem för att sova en stund före mötet, så trött! Är nog verkligen i behov av semester!

Men till helgen blir de mini semester! Då åker vi till Piteå 😊 vi har längtat som bara den och ska bli så roligt att få träffa alla igen! ❤️


Älskade Angelika försöker få fram diamanter från en bit kol 🤗 så roligt att se när hon testar sina teorier, blev ingen diamant! Men en glad tjej ändå, som alltid!


Och en del säger att inget växer i kiruna! Men de här trädet, aldrig sett något liknande, den hade både små kottar och röda blommor, jätte fin! Fast den såg otroligt fattig ut på innehåll, men lite sånt jag blir så förtjust i, lyckan av att ha bara de man behöver ❤️


Ska börja läsa en ny bok, känns som en jobbig bok att läsa, men hoppas jag lyckas ta mig igenom den utan för många tårar. Förut läste jag mycket verklighetsbaserade böcker men efter att jag själv fick barn så är de svårt att göra de för de ligger en närmare. 

De regnar för fullt ute och jag ska ta och njuta lite av det innan jag far till jobbet, hoppas du får en bra dag 💕

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela