Yoga och livet

Stunder av mitt liv - Yoga, mat, resor och lycka

Bara så där...

Publicerad 2018-10-26 13:34:20 i Allmänt,

.... Så stod jag och presenterade mitt SKA arbete för alla förskolechefer, vad jag tänkte om de och varför jag rekommenderar den. Vilket var väldigt roligt! Först var de undra hur detta kommer gå, kommer man bli grillad på plats, men tog de som en presentation och tips, så får man hoppas de gett dom något 😊 fick iaf ett tack och att de tyckte de var intressant så 👍 för de!


Jag brukar ju i regel bli lite nervös när jag ska framföra mina tankar för utveckling eller hur jag arbetar, lite prestationsångest kanske eller att någon annan skriker ut de är FEL. Men som jag brukar säga till andra ibland när man tvekar, 3+6 är 9 men de är även 5+4, vi gör de bara på olika sätt.

Men vilken full rulle de har varit den här veckan, känns som man inte haft tid att andas allt haha men de har varit så roligt! Älskar verkligen mitt jobb och de är så härligt att vara en del av utvecklingen för våra barn.


Men nu är de fredag! Köket börjar ta form, badrummet börjar bli klart, mår så otroligt bra, fast vi har magsjuka på förskolan 😱, så tror att helgen får bjuda på ett glas vin och lite härligt sällskap, och en massa mys med mina goa tjejer 💖

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela