Yoga och livet

Stunder av mitt liv - Yoga, mat, resor och lycka

Vardagen rullar på

Publicerad 2016-08-30 09:38:39 i utbildning, yoga,

 
Här för ett par veckor sedan så började jag jobba, riktigt härligt att få träffa alla barn igen :) som jag har saknat dom! de härliga små liven och deras underbara skratt, man smälter varje gång!
 
Och igår började skolan igen, även de var hur underbart som helst, har saknat skolan så var jätte taggad igår, okej redan förra veckan och försökte få tag på olika uppgifter vi ska göra :) Vi börjar terminen med matte, jätte roligt! var som liten, och är fortfarande, en riktig matte nörd så jag och även isabella lär nog vara de som har riktigt roligt iaf till en början innan de andra ser förtjusningen med matte ;) för de är lite svårt med matte så var de även med mig när jag var yngre fast jag tyckte de var roligt, ju äldre man blev destå svårare var de att förstå och kunde riktigt vara en kamp mellan varven men när man väll förstod de logiska i uträkningen så rullade de på och vart riktigt roligt! så kämpa på allt löser sig, in med en bra attityd och ut med en lärdom rikare :)
 
Igår gjorde jag min första yoga på nästan fem månader! oj så jag har saknat den, som några av er vet så opererades jag i början av april och de har varit en riktigt lång resa tillbaka och först nu har jag börjat känna mig nog stark i kroppen för att börja igen med yogan, men såklart försiktigt och lyssna på kroppen, mjuka övningar för att väcka kroppen till liv och anpassa efter operationen, nästan hela kroppen gick jag igenom förutom sidan som inte klarar av de riktigt ännu och utan avslappningen i slutet så tog de 20 min och riktigt bra kändes de i kroppen :) så underbart härligt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela