Yoga och livet

Stunder av mitt liv - Yoga, mat, resor och lycka

2 dagar kvar!

Publicerad 2017-03-22 08:48:53 i Allmänt,

 
Jag har som lite svårt att förstå att det här hemmet är vårt snart! det är inte alls många dagar kvar i de hus vi bor i nu, idag och imorgon sen är det karin och johans hem :) tror att det här kommer bli jätte bra! Vi har nog aldrig längtat så här mycket efter vårt hem så det finns inte, kommer ihåg när de var i början av året så sa rikard att han känner sig så rastlös i kroppen att han bara vill flytta, och de har jag då aldrig hört han säga tidigare så det är ett gott tecken :)
 
Är så tacksam för att mina föräldrar kommer ner och Isabella min underbara vän för att hjälpa oss med flytten, vad hade vi gjort utan er? ni är verkligen guldvärda och kan inte tacka er nog!
 
Igår var det panik i hjärnan men tro det eller ej så lyckades jag göra klart två examinationsuppgifter så har bara en kvar idag och tänkte faktiskt bli klar med den också idag så ska Angelika få vara ledig imorgon men mig så ska vi göra färdigt det sista :) och sova! jag behöver sova haha man kan ju alltid drömma om att det blir så :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela